Ballongfigurer, pinocchio och raggarrunda

Kom till Borås i fredagskväll och då åkte jag, Kristin och Filip (mina kusiner) på ekumenisk ungdomssamling i Pingst. Det var Markus Olsson som predikade, mkt bra! Sen igår kollade vi runt lite på stan, fikade och träffade bl.a. på Wahls som lärde mig och Kristin hur man gjorde ballongfigurer. Najs. Min röda nalle är numera min maskot nr 1 (efter Berit då...någon som minns henne?! :P) Senare på dagen åt vi trerättersmiddag som min faster tillagat:) Då var även Simon och hans flickvän Cherie där. Det var en mycket trevlig visit som får göras om om cirka sex månader...
När jag kom till Jönköpingsstation igår kväll var limpan där!! Vi köpte med oss gratis kaffe från Max och drog ner till Vätterstranden där vi hade en romantiskt (hrm?:) dejt. Senare blev det bilraggarrunda med "I like big butts" på hög volym och tutande genom Jönköpings gator. Det var det bästa på länge. Yeah.




Borås

Nu åker jag med min kära vän swebus till Borås för att hälsa på mina kusiner. See you later.

Pictures

Här kommer lite bilder från Stockholmsresan. Det är bl.a. Andrew med sin heta svenska fru, Andrew + hans första chokladboll/negerboll (efterrätten översatt till engelska var nog det roligaste han hört på länge:P), jag med saltlakrits (något Andrew tyckte var vidrigt) och en bild från vår second hand-shoppingrunda.


   

      

Café More Coffee

Innan idag var jag och fikade med min fina vän Mathilda. Vi tog vår vanliga varmamacka med getost, honung och valnötter (mums!). Och självklart en kopp the i deras vackra muggar=) Nu ses vi inte på mer än ett halvår...ah! Men jag vet att vi kommer att få det SÅ bra:)

  
 

Flytt-fika

Andrew åkte nyss med tåget tillbaks til Paris, där han ska plugga nu i höst. Och jag sitter här, snorig, och lyssnar på musik och skriver lite.
Snart ska jag ner till stan för att träffa Mathilda. Hon flyttar också till Paris för att plugga, och hon åker i morgon, så vi ska ha flytt-fika på vårt favorit café. Bilder från Sthlm och fikat kommer nog senare.


Japp.


Bönesvar

Gud är cool! Han helade människor inte bara på Nya Testamentets tid, utan även idag. Ett exempel:
I söndags upplevde pappa att Gud sa att det fanns folk i kyrkan som hade problem med sitt blod, med de vita och röda blodkropparna. Och då var det bl.a. en kvinna som kom fram för förbön. Idag berättade hon att hon hade haft problem med blod i urinen (och nåt med de röda och vita blodkropparna), och när hon var hos doktorn nu efter i söndags så hade hon blivit helt bra! Och läkaren sa att hon hade ju "ängla-kiss" :P Så hon fick vittna för läkaren och berätta att Gud hade helat henne. Najs. Mer sånt vill jag vara med om=)

Stockholm

Nu bär det av mot Stockholm! Jag, pappa och Andrew (amerikanen) åker dit dels för att visa vår huvudstad och för att jag ska till Amerikanska Ambassaden i morgon och förhoppningsvis få mitt visum. See you later.


Bilder från mina dagar i Helsingborg


Kullagatan


Kärnan


Jossan i Norra Hamnen


Fika på Espresso House


Limpan vid bion. Vi såg Mamma Mia


Jag skulle ta kort på Limpan och Jossan och istället kom det fram nån full
gubbe och ville ställa upp på kort...:D


Limpan och Jossan


Vi såg på lite filmer vi spelat in när vi var yngre. Här är bea, jag, limpan och
jossan som spelade in en musikal..hehe.


Jag och Jossan bestämde oss för att åka utomlands, så vi tog färjan över
till Helsingör.




Det blev lite strosande på Helsingörs gator.


Jossan gör ett glädje(?)-hopp! :P


Bilder

Jag har lyckats hitta min sladd till kameran, så här kommer lite bilder från idag och igår:


Hilda & Hanna


Julia & Maria


Jakob, Hanna, Bella & Gustaf


Elisabeth & Daniel


Kristin & Tobias


Andrew från South Carolina, vars familj vi bodde hos innan i sommar, kom
och hälsade på oss idag. Han ska plugga i Paris i höst och är nu ute
och tågluffar i Europa.

Tack

Har kommit hem från församlingslägret nu. Vi var runt 260 folk från kyrkan som hade möten, åt och umgicks tillsammans. Det var najs. Vi hade ett väldigt bra möte igår kväll. Gud var verkligen närvarande och mötte många. Jag och Maria bad för en kvinna som hade problem med ryggen och det hände inget särskilt när vi bad, men sen idag kom hon fram till mig och tackade oss för att vi hade bett för henne. Hon sa att hon alltid brukade få ont när hon satt still länge, men det fick hon inte längre och hon sa att det kändes mycket bättre i ryggen. Tack Gud! Låt mig/oss få vara med om mycket mer helanden. Amen.


Församlingshelg

Japp., Nu ska jag på församlingshelg i Aneby. Ska bli najs.


...

Nu är jag tillbaks igen från Helsingborg. Det var mycket trevligt! Lägger upp lite bilder senare (när jag hittar var jag lagt sladden...slarvar bort allt nu för tiden)

I Helsingborg har vi bl.a. varit i stan, fikat, varit i Helsingör, shoppat, sett Mamma Mia och haft allmänt trevligt. Just för tillfället tänkte jag fördriva lite tid med att kolla på Existens.


Helsingborgsvisit


Hej och god morgon (lunch?)!

Jag vaknade ganska nyss och kollade precis swebus bussar för jag ska åka ner till Helsingborg i några dagar och hälsa på Limpan och Jossan. Det ska bli trevligt! Bussen går vid 15.40, så nu måste jag nog skynda mig lite om jag ska hinna med allt som jag ska göra innan... Men här kommer några gamla bilder från när jag bodde i Hbg:


Jossan, Limpan och jag utanför Ramlösakyrkan våren 05




Min klass i nian =)

Trafikljusens dolda Guds-kod

Tanken bakom övergångssignalerna är större än vad man tror =)

Hej och välkommen till min blogg!

Jag hade väl tänkt skriva lite här nu medan jag är borta, men kan väl lika gärna börja lite innan så att jag lär mig hur detta med bloggande fungerar.
Idag är det i alla fall 3 ½ vecka kvar innan jag åker till Maui. Det ska bli najs! =)

Men jag kan ju börja med att berätta lite om min dag. Jag var på Dressmann och sålde kostymer som vanligt, när det knäppaste jag hittills varit med om på jobbet inträffade. Vår butik som under hela dagen varit fylld med kunder blev plötsligt väldigt tom och ödslig. Efter ett litet tag började vi känna stanken: någon hade bajsat på golvet precis utanför vår butik!! Och folk hade trampat i det så att det var helt utkletat på golvet...
Vem kommer på tanken att bajsa på ett köpcentrum?!

RSS 2.0